2

Clic pentru a vota

CX500 ARC Cafe

Honda CX500
Facebook
Twitter
Pinterest
VK
WhatsApp
Tumblr
Reddit

Proprietar:

Adrian Ripa

ATELIER:

Descrierea proiectului

Un prieten cumparase motocicleta sub forma de rat bike, o desfacuse pentru a modifica anumite elemente, si nu a mai avut posibilitatea sa o finalizeze.
Am preluat-o in bucati, ca proiect de timp liber, si planul initial a fost doar sa termin ce incepuse fostul proprietar, Pe masura ce lucram la ea au tot aparut idei (si probleme) noi, asa ca lucrarile au ajuns sa dureze aproape 2 ani.
Practic singurele elemente ramase neatinse sunt roata spate, motorul si rezervorul.
La un moment dat credeam ca e aproape finalizata, dar m-am decis ca are nevoie de furca USD. A fost o adevarata provocare, deoarece trebuia neaparat pastrata roata fata (cea spate este de 18”).
Instalatia electrica fusese modificata foarte rudimentar, si cu ocazia aceasta am adaugat si un vitezometru digital, cutie de sigurante moderna, repozitionat contactul…
Proiectul a fost incepul din dorinta de a avea ceva la care sa lucrez, din acest motiv am incercat sa fac cat mai multe lucrari eu insumi, pastrand un buget cat se poate de rezonabil. Parerea mea e ca rezultatul final este foarte reusit, dar desigur ca sunt subiectiv…

Lasă un răspuns