Despre Motul

Într-o cursă continuă a inovării, încă de la prima sondă construită în Pennsylvania și până la laboratoarele performante de azi, Motul și-a antrenat spiritul performanței si a oferit industriei o serie de invenții de referință. Crearea uleiului semisintetic în 1966, denumit Century 2100, care a adus un suflu nou în intreaga industrie auto/moto, iar în 1971, apariția binecunoscutului ulei full sintetic (cu titulatura 300V) în premieră mondială, au fost evoluții care au marcat creșteri majore în performanțele autovehiculelor de pe întreg mapamondul. Uleiul 300V este un etalon în motorsport, iar astfel de soluții inovatoare reprezintă un crez de căpătâi pentru companie și crează un liant universal pentru autovehiculele de orice natură.

Cultura de motociclete custom ne este dragă, familiară, și o susținem tocmai pentru ca spiritul inovator este în permanență prezent și pentru că rezonăm cu spiritele libere și competitive. Împărțim aceeași moleculă de ADN atunci când vine vorba de competiție, creativitate, sau de îndrăzneala de a cuceri noi limite, și chiar și aceeasi moleculă de ulei, în cele mai multe dintre cazuri.

Custom Bikes Showtime este alternativa unui show clasic, o platformă online care oferă ocazia de a descoperi și de a susține cultura de custom bikes din România, în aceste vremuri mai puțin obișnuite. Scopul CBS este de a ne bucura cu toții de creațiile autohtone, de a încuraja inovația, îndrăzneala, și de a da o ocazie de dezvoltare și de închegare a comunității locale de constructori de motociclete custom.