220

Clic pentru a vota

Fastest cafe in Transylvania

Suzuki Gsxr 1100
Facebook
Twitter
Pinterest
VK
WhatsApp
Tumblr
Reddit

Proprietar:

Thomas Josef

ATELIER:

Transylvanian Racer Motorcycles

Descrierea proiectului

După ce m-am despărțit cu greu de un Ducati Monster S2R Cafe Racer cu care am circulat zi de zi timp de câțiva ani, am simțit nevoia de o schimbare. Mi-am amintit de un Gsxr pe care mi l-am dorit cu ceva timp în urmă, dar pe care tatăl meu l-a considerat ca fiind prea puternic la vremea aceea.
Căutând pe internet am găsit un GSXR 1100, care avea aproximativ 155 de cai și îmi părea baza perfectă pentru ceea ce îmi imaginasem. Zis și făcut, a 2-a zi am luat motocicleta și am desfăcut-o bucăți. Mi-am propus să îmbin look-ul clasic cu niște note personale și performanțele unei motociclete de curse. Suspensia față a fost reconstruită, amortizorul din spate schimbat cu unul mai performant, amortizorul antivoblaj a fost și el refăcut (se poate observa sub jug) și, bineînțeles, o pereche de semislick-uri Pirelli pentru un grip îmbunătățit. Desigur, m-am gândit și la motor, drept urmare am montat garnituri noi, filtre de aer sport, jiglere mărite și o evacuare 4 în 4 custom pentru a mai stoarce niște căluți din motorul foarte robust de Suzuki. Frânele au fost și ele reconstruite cu o pompă radială, conducte racing și etrieri reconstruiți cu grijă.
Pentru a beneficia de puterea motocicletei am optat pentru o carenă retro în stilul Ducati, care aduce un plus aerodinamicității și o codiță construită pe un skateboard, reprezentând alta pasiune de-a mea.
Sper că v-a plăcut proiectul meu și să ne vedem cu bine ori la circuit, ori la cafenea!

11 Comments

  1. Radu Petarda spune:

    Keep up the good job Thomas ????

  2. Alexandru Cristian spune:

    Un om care pune suflet in tot ceea ce face. La cat mai multe proiecte, traiasca !

  3. Dobre Alice spune:

    Super tare! ????????

Lasă un răspuns