6

Clic pentru a vota

„Lucky 13” Kamikaze

Kawasaki kz750
Facebook
Twitter
Pinterest
VK
WhatsApp
Tumblr
Reddit

Proprietar:

Claudiu Rusu

ATELIER:

Vintage Riders Garage

Descrierea proiectului

O motocicleta ce o pot asemăna cu ușurință unui Cal Sălbatic, care odată stăpânit te duce pe culmea extazului.
La jumătatea anilor ’70, Kawasaki au scos pe piața o motocicleta de 750 cc în doi timpi și trei cilindrii, ce cu ușurință și-a căpătat notorietatea de „widow maker” datorita forței de nestăpânit. Inginerii japonezi au tras o concluzie… Și nu cum multă lume se aștepta, au făcut-o și mai sălbatică, au mai adăugat un cilindru și un carburator, și au transformat motorul în 4 timpi, asa ca la sfarsitul anilor ’70 – început’ 80 au apărut cu Kz750, bunicul direct al seriei Ninja.
O motocicleta fără electronica și abs, o motocicleta pentru bărbați nu puștani, ce transfera puterea motorului de 750cc și transmisiei cu 5 viteze, unui lanț lat de doua degete cum rar mai găsești în prezent.
Asa ca acestei baze solide i-am fost făcute alte modificări, motorul refăcut complet, respira prin 4 carburatoare Mikuni cu jeturi racing și 4 filtre de aer  UNI pods și a primit 2 tobe eșapament Wrenchmonkees gibbonslap pentu a elibera tot năduful, oferind un sunet inconfundabil asemănător avioanelor  de vânătoare ww2 ce-ți da senzația ca trăiești..
Ghidon clubman, manșoane Biltwell și onlinzi cnc pentru a intra în personaj, șaua și cadrul redesenate plus alte modificări constructive și estetice, iar la final a primit 2 anvelope  Continental cu profil clasic pentu a încerca să mă tina cât se poate pe asfalt))
O alta rețetă de succes a unui Bucătar pasionat de benzina, în garajul propriu, „Vintage Riders Garaj”

Lasă un răspuns