6

Clic pentru a vota

“Lucky 13” Kamikaze

Kawasaki kz750
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on vk
VK
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on tumblr
Tumblr
Share on reddit
Reddit

Proprietar:

Claudiu Rusu

ATELIER:

Vintage Riders Garage

Descrierea proiectului

O motocicleta ce o pot asemăna cu ușurință unui Cal Sălbatic, care odată stăpânit te duce pe culmea extazului.
La jumătatea anilor ’70, Kawasaki au scos pe piața o motocicleta de 750 cc în doi timpi și trei cilindrii, ce cu ușurință și-a căpătat notorietatea de “widow maker” datorita forței de nestăpânit. Inginerii japonezi au tras o concluzie… Și nu cum multă lume se aștepta, au făcut-o și mai sălbatică, au mai adăugat un cilindru și un carburator, și au transformat motorul în 4 timpi, asa ca la sfarsitul anilor ’70 – început’ 80 au apărut cu Kz750, bunicul direct al seriei Ninja.
O motocicleta fără electronica și abs, o motocicleta pentru bărbați nu puștani, ce transfera puterea motorului de 750cc și transmisiei cu 5 viteze, unui lanț lat de doua degete cum rar mai găsești în prezent.
Asa ca acestei baze solide i-am fost făcute alte modificări, motorul refăcut complet, respira prin 4 carburatoare Mikuni cu jeturi racing și 4 filtre de aer  UNI pods și a primit 2 tobe eșapament Wrenchmonkees gibbonslap pentu a elibera tot năduful, oferind un sunet inconfundabil asemănător avioanelor  de vânătoare ww2 ce-ți da senzația ca trăiești..
Ghidon clubman, manșoane Biltwell și onlinzi cnc pentru a intra în personaj, șaua și cadrul redesenate plus alte modificări constructive și estetice, iar la final a primit 2 anvelope  Continental cu profil clasic pentu a încerca să mă tina cât se poate pe asfalt))
O alta rețetă de succes a unui Bucătar pasionat de benzina, în garajul propriu, “Vintage Riders Garaj”

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Click to access the login or register cheese