36

Clic pentru a vota

Superdream

Honda CB400N
Facebook
Twitter
Pinterest
VK
WhatsApp
Tumblr
Reddit

Proprietar:

Coteț Daniela

ATELIER:

Rocket Fabrications

Descrierea proiectului

Proiectul pe care îl voi prezenta a luat naștere atunci când iubita mea cu care eram de puțin timp la momentul respectiv s-a hotărât să devină motociclistă. Eu avand ceva experiență în domeniul „metal fabrication” și un atelier a cărui activitate este bazata pe domeniul auto mi-am zis …de ce nu?! Trebuie sa specific că nu sunt biker și nu am experiența cu motocicletele deși am mai participat în trecut la un proiect Cafe Racer. Așadar am studiat puțin, am căutat cele mai pretabile modele, am răsfoit site-urile de profil, am achiziționat un cb400n fara să știu că diferă partea din spate a cadrului fata de ce mă așteptam eu și așa a început nebunia.
De ce spun asta pentru că în prima fază ideea a fost sa fac ceva rapid, ceva clasic, o codiță, eliminarea elementelor ‘in plus” și ușurarea cel puțin vizuala. Eram într-un mic impas așa că am intrebat-o și pe ea cum ar vrea sa arate. Răspunsul a fost: „sa fie neagra și să nu mai aibă nimeni la fel”.
Zis și făcut, am tăiat cadrul, am făcut câteva schițe, am făcut câteva măsurători și am dat drumul la treabă. Proiectul a durat aproximativ un an deoarece am lucrat mai mult în weekend, fiecare piesa a fost refăcută de cel puțin 2 ori unele piese au fost refăcute de 5-6 ori…nimic nu a fost simplu și aproape totul a fost modificat. Singurul lucru în care nu mi-am „băgat nasul” mai mult de revizie a fost motorul.
Partea frumoasa este că am învățat destul de multe lucruri, ne-am distrat lucrând la acest proiect și totodată ne-a unit și ne-a închegat relația.

Lasă un răspuns