2

Clic pentru a vota

Nardo Plumbler

Harley Davidson Sportster
Facebook
Twitter
Pinterest
VK
WhatsApp
Tumblr
Reddit

Proprietar:

Moisi Alex

ATELIER:

Home Made :D

Descrierea proiectului

Salutare! Proiectul a inceput odata cu achizitionarea primei motociclete, moment in care nici permis cat. A nu aveam. Fiind pasionat de modificari, masini, motoare, avand un spatiu si cateva resurse la indemana , am inceput usor usor sa desfac cate o piesa de pe motocicleta, uneori sa o inlocuiesc , alteori sa construiesc altceva dupa gustul meu . Imi doream foarte mult sa o transform in bobber, inspirandu-ma de pe instagram si pinterest, am dat startul modificarilor care s-au intamplat treptat pe parcusul a catorva luni. O sa incerc sa insir o parte din modificarile aduse mai importante.
Am revopsit motocicleta, aripi, rezervor, bascula, amortizoare fata spate, prima modificare facuta a fost evacuarea, apoi a urmat filtrul de aer care e piesa de rezistanta a motocicletei impreuna cu evacuarea, ghidon drag bar, far led, cauciucuri cu whitewall, semnale fata integrate in amortizoare, imi doream ceva diferit in locul unei genti de piele asa ca am construit dintr-un stingator propria geanta. Am mai construit cateva piese facute pe cnc, am relocat contactul, fisele, vitezometru. Majoritatea fotografiilor cu motorul pe luteti gasi si pe instagram: https://instagram.com/maverick1200s?igshid=17zxz97uo6wqm
Uploadez cateva fotografii si un video de prezentare prin care puteti vedea ceea ce am incercat sa descriu in cateva cuvinte. Multumesc !

Lasă un răspuns