3

Clic pentru a vota

Suzyka

Suzuki GS500E
Facebook
Twitter
Pinterest
VK
WhatsApp
Tumblr
Reddit

Proprietar:

Ostasu Cristian

ATELIER:

RenuGarage Constanta

Descrierea proiectului

Va salut, acesta este primul meu proiect dar în același timp prima motocicleta pe care o dețin. Am cumpărat o „mid project” sa spun, arata deplorabil dar am putut vedea scânteia și m am îndrăgostit pe loc.

La baza a pornit de la un banal Gs500e in care nu s-a investit deloc iubire. Cadrul taiat si lasat asa , o vopsea ca la bunica pe gard.

Adusa acasa au inceput reconditionarile la instalatia electrica , finalizarea cadrului si a seii , care dupa multe incercari esuate de proiecte s-a ajuns la o sa cu cocoasa si o codita cu terminatie semirotunda.

Evacuarea a primit si ea putina dragoste si din lipsa de buget si meseriasi am ales sa o imbrac in banda termoizolatoare cu o toba finala pusa provizoriu cat sa ma pot bucura de motocicleta.

La aripa spate am decis sa merg pe un look Ducati cautand sa o pun pe roata si tot o data sa o folosesc pe post de suport de numar.

In fata au fost inlocuite semighidoanele cu unele Clip-on lasate mai jos , ceasurile inlocuite doar de vitezometru si un parbriz cat sa ii dea un contur placut. Urmand sa trec la un sistem Upside-Down pentru furca in stadiul 2 al proiectului.

La motor nu m-am atins momentan , dar urmeaza sa il dau jos sa il servisez complet si sa ii reimprospatez look-ul

Proiectul este in proportie de 90% construit de mine , restul de 10% a fost partea vopsitorului ( unde nu sti nu te bagi)

Voi lasa mai jos in Galerie poze in diferite stagii ale proiectului in stadiul 1 .

Va multumesc !

Lasă un răspuns