3

Clic pentru a vota

Suzyka

Suzuki GS500E
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on vk
VK
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on tumblr
Tumblr
Share on reddit
Reddit

Proprietar:

Ostasu Cristian

ATELIER:

RenuGarage Constanta

Descrierea proiectului

Va salut, acesta este primul meu proiect dar în același timp prima motocicleta pe care o dețin. Am cumpărat o “mid project” sa spun, arata deplorabil dar am putut vedea scânteia și m am îndrăgostit pe loc.

La baza a pornit de la un banal Gs500e in care nu s-a investit deloc iubire. Cadrul taiat si lasat asa , o vopsea ca la bunica pe gard.

Adusa acasa au inceput reconditionarile la instalatia electrica , finalizarea cadrului si a seii , care dupa multe incercari esuate de proiecte s-a ajuns la o sa cu cocoasa si o codita cu terminatie semirotunda.

Evacuarea a primit si ea putina dragoste si din lipsa de buget si meseriasi am ales sa o imbrac in banda termoizolatoare cu o toba finala pusa provizoriu cat sa ma pot bucura de motocicleta.

La aripa spate am decis sa merg pe un look Ducati cautand sa o pun pe roata si tot o data sa o folosesc pe post de suport de numar.

In fata au fost inlocuite semighidoanele cu unele Clip-on lasate mai jos , ceasurile inlocuite doar de vitezometru si un parbriz cat sa ii dea un contur placut. Urmand sa trec la un sistem Upside-Down pentru furca in stadiul 2 al proiectului.

La motor nu m-am atins momentan , dar urmeaza sa il dau jos sa il servisez complet si sa ii reimprospatez look-ul

Proiectul este in proportie de 90% construit de mine , restul de 10% a fost partea vopsitorului ( unde nu sti nu te bagi)

Voi lasa mai jos in Galerie poze in diferite stagii ale proiectului in stadiul 1 .

Va multumesc !

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Click to access the login or register cheese